dijous, 17 de maig del 2012

MÀXIMO ALMEIDA A APARELLADORS


El proper dia 19, a les 19:00h, s'inaugura a la Sala del Col·legi d'Aparelladors l'exposició LA RECERCA, de Màximo Almeida.




Fixeu-vos que la inauguració serà el dissabte, 19, en lloc del divendres, com és habitual, per necessitats del Col·legi. I que serà a les set de la tarda, i no a dos quarts de vuit, per evitar superposar-se amb el partit de futbol.


Conseqüentment, també s'avança a les 18:30h la xerrada "Un cafè amb..." que es fa, mitja hora abans de la inauguració, al local veí de "El PÚBLIC". Us reproduïm aquí la publicitat que fan de la xerrada els companys de CLACK:



Dissabte dia 19 · 18.30h  UN CAFÈ AMB... 
Máximo Almeida



Una nova edició de Un cafè amb... que El Públic organitza junt amb Sant lluc per l'Art i el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona-Mataró. És un petit cafè tertúlia amb Máximo Almeida [Facebook] (Mataró, 1974), que serà l'artista que aquella tarda farà la inauguració de l'exposició en l'espai del Col·legi, els nostres veïns. El títol de l'exposició "La recerca".L'acte serà presentat pel llibreter i artista Joan Poch i en el transcurs de la conversa també hi intervindrà Sandra Martínez, historiadora de l'art.

Organitza: Sant Lluc per l'Art, Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona-Mataró i El Públic. Entrada lliure.