dimecres, 30 de maig del 2012

TALLER DE MARTA DURAN AL CASAL

El dissabte passat es va inaugurar a la nostra sala del Casal l'exposició col·lectiva d'alumnes del Taller de Marta Duran. Va presentar breument l'acte Antoni Luis, president de l'Associació, que va deixar que fos la pròpia Marta qui expliqués amb detall les característiques de la mostra. Aquí en teniu un resum:



L'elevat nombre de participants es va anar succeïnt durant la inauguració, atiborrant la petita sala del Casal fins a fer que molts preferissin la tertúlia al carrer que l'ofec de l'interior.


Davant la impossibiliat de reunir-los tots junts, aquí teniu dues fotos del grup, una feta al començament de l'acte, amb els més puntuals, i la segona cap al final, ja a punt de tancar. Esperem que tots s'hi vegin representats.


L'exposició gira al voltant de dos eixos principals: l'estudi del cos i el retrat. La impossibilitat també de reproduir totes les obres exposades ens limita a oferir-vos només unes imatges de conjunt, que dónen però, abastament, una idea de la diversitat de visions que ens ofereixen els participants.


Com a resum d'aquesta diversitat de maneres de veure la realitat i de plasmar-la en una tela, valguin aquestes quatre profundes mirades, síntesi de la voluntat expressiva de la mostra.