dijous, 3 de maig del 2012

17a FIRA DE DIBUIX I PINTURA (1)

El proper dissabte 5 de maig Mataró tornarà a acollir artistes de tot Catalunya, en la 17ª edició de la Fira de Dibuix i Pintura que organitza, com cada any, la Unió de Botiguers de Mataró, i es convertirà, una altra vegada, en una gran Fira-Mercat de l'Art.


Durant tot el dia una seixantena d’artistes de prop de vint municipis ompliran amb els seus dibuixos i pintures la Riera de Mataró, on exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una galeria d’art.
A més, la Unió de Botiguers ha preparat un nou espai, a La Rambla, dedicat a les Belles Arts i les Manualitats, amb una àrea de creació i tallers on diverses empreses i associacions portaran a terme demostracions sobre diversos aspectes artístics. 




L'Associació Sant Lluc ha participat activament en l'organització de la diada, propiciant la decoració de botigues amb motius referents a l'art, per convertir tot Mataró en un gran aparador artístic. 


També ha organitzat dos tallers a la nostra carpa instal·lada a la Rambla: al matí, a partir de les 12 h, una sessió oberta de dibuix al natural amb model, i a la tarda un taller de "Serigrafia Artesanal i Tècniques de Mixmèdia".




Aquest taller, a càrrec de Màrius Pitarch, tindrà una durada de dues hores i mitja, entre les 5:30h i les 8:00h, i caldrà inscripció prèvia per participar-hi. Podeu fer les vostres reserves a Teresa Roig (678909999)