dissabte, 26 de maig del 2012

SORTIDA A LOARRE I LARRÉS

Aquest cap de setmana llarg, aprofitant les festes de Mataró, l'Associació té programada una sortida de dos dies, diumenge i dilluns, al castell de Loarre i al Museu del Dibuix de Larrés, a Osca.

Uns dies abans es va fer al Col·legi d'Aparelladors una conferència-xerrada sobre l'arquitectura romànica civil, a càrrec de la historiadora de l'art Sandra Martínez, per situar-nos en el context històric i artístic, com ja vàrem fer amb el romànic religiós abans de l'anterior visita al monestir romànic de Sant Pau del Camp.


En aquesta xerrada la Sandra va fer un complert recorregut pels principals edificis civils de l'època -palaus, castells, muralles...- amb especial esment al castell de Loarre, el més gran i millor conservat de les seves característiques i motiu de la visita.


(Podeu descarregar-vos el díptic informatiu en pdf i fer-ne una completa visita fotogràfica a través de la seva pàgina web, o fer-ne una visita virtual clicant AQUÍ)


Aquesta visita a Loarre es completarà amb la visita al castell de Larrés (Sabiñánigo), que alberga el Museo del Dibujo Julio Gavin(aquest any celebra el seu 25è aniversari) i del que en podeu saber més clicant sobre el text anterior o sobre AQUEST.

Desitgem a tots els nostres companys molt bon viatge i una profitosa visita.