dissabte, 22 de juny del 2013

AQUEST ESTIU NO PARIS

Amb ben pocs dies de diferència hem rebut tres noves propostes pictòriques que, sumades a les ja publicades anteriorment, fan un bon gapat d'activitats artístiques a disposició del socis per aquest estiu:


TALLERS D'ESTIU A AMÀLIA 17

L'Ester Aliu ens fa saber que "Com cada any a l'estiu ampliem horaris i donem la possibilitat de provar l'activitat a nous alumnes amb intensius d'una setmana on farem a cada sessió una obra en una tècnica diferent, o els que ho prefereixin en podran fer una sola en la tècnica i materials que més l'ajudin a expressar la seva creativitat. 
Obert a artistes de totes les edats i nivells.
Els que es decideixin a inscriure's al nostre taller anual al juny, juliol o agost s'estalviaran la matrícula de nou alumne, i podran incorporar-se als nostres grups de tardes.
Places limitades per ordre d'inscripció.



TALLERS D'ESTIU AMB MARTA DURAN


També la Marta Duran aprofita l'estiu per fer un curset de textures sobre paper o llenç: Creativitat amb Tècnica Mixta. Podeu veure més informació clicant sobre la imatge per ampliar-la.


ESPAI A NOUART20

I finalment, si busqueu un espai per pintar, per compartir, a l'estudi NOUART20 tenen una vacant.

Disposareu d'accés lliure a tota hora en un lloc cèntric de Mataró i per només 60 € al mes, que inclouen totes les despeses de lloguer, aigua, llum, calefacció, neteja...

Els interessats podeu trucar a en Jordi (630012205) o a la Carme (645860546)