dijous, 20 de juny del 2013

FEM MATARÓ

Massa sovint els mataronins amaguem la nostra procedència, quan no ens n'avergonyim. Dir que ets de Mataró és com parlar del "mal lleig", i la majoria no se'n sent pas gaire orgullosa. Ben al contrari, ser "capgròs", si no ets casteller, sembla més un insult que un mèrit.

Sigui com sigui, avui dóna gust portar gent de fora a visitar Mataró. I no és que no hi hagin coses per amagar, que n'hi ha i moltes. Però veure la cara d'admiració i d'enveja que posen quan passegen pel port o el passeig marítim, pel Tecnocampus i l'Escola Universitària, per la Rambla i la Riera, pel casc antic o el parc central, pel nou parc o la via Europa... Tot això que ells valoren perquè no ho tenen i nosaltres menystenim per massa quotidià, això no té preu.

I així resulta que es valora més Mataró a l'estranger o a la resta de l'Estat que a casa nostra. Nosaltres afirmem categòricament la nostra voluntat de contribuir, amb la nostra feina, a projectar una bona imatge de la ciutat, una imatge que, per primer cop, l'Ajuntament s'ha encarregat de publicitar per facilitar la captació d'inversors estrangers.

Ho ha fet amb aquest magnífic vídeo produït per m1tv, per encàrrec del Tecnocampus. Felicitats per la iniciativa, la realització i els resultats!