dijous, 6 de juny del 2013

PANTALLA OBERTA SOBRE LA BIENNAL

Ahir a la nit es va emetre per m1tv el programa PANTALLA OBERTA, dedicat de manera monográfica al PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ, inaugurat la setmana passada.

Com que a la inauguració, el dijous, li va succeir l'endemà la trista notícia de la mort de Santi Estrany, es va aprofitar el programa per fer una breu referència a aquest artista, intercalada en el context general de la tertúlia.



En el programa, dirigit per Pep Andreu, hi van participar Martín Carral, guanyador del Premi; Pere Pascual, crític d'art; Antoni Luis, president de l'Associació Sant Lluc i Miquel Faidella, també per part de l'entitat organitzadora del Premi.

Qui no l'hagi vist en directe, o no pugui seguir per m1tv alguna de les diverses reemisions que es fan del programa, aquí té la oportunitat  de fer-se una millor idea general del premi, de la seva organització i, sobretot, de poder escoltar en boca del propi guanyador el sentit i significat de l'obra premiada i de tota la seva trajectòria en general.