diumenge, 31 de maig del 2009

COL·LECTIVA DE JOVES A L'ATENEU

El passat dimecres 27 de maig, sobrevivint a la commoció esportiva col·lectiva que va obligar a avançar a les 7 de la tarda el començament de l'acte, es va inaugurar amb gran èxit de públic, a l'Àmbit Zero de l'Ateneu Caixa Laietana, l'exposició JOVES SELECCIONATS A LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2008.

Ja en feiem un comentari en el post del diumenge passat, però ara, un cop vist el resultat dels treballs exposats, podem recomanar rotundament a qui encara no l'ha visitada que hi vagi com més aviat millor, que no se la deixi perdre. Sincerament, creiem que és una de les millors de les que portem fetes fins ara, per la varietat d'estils, tendències i procediments, però també per la qualitat artística intrínseca dels participants.



La mostra és aquest any la plataforma de llançament de cinc joves artistes: l’escultor Pol Codina, la ceramista Beth Fornas, l’artista urbà Àlex López, l’artista visual Núria Hurtado i el dissenyador Àlex Valls (en aquest ordre a la fotografia).

Alguns d'ells ja han estat seleccionats en ocasions anteriors: en Pol és el tercer any, i l'Àlex López (foto de l'esquerra) el segon, i ens satisfà enormement veure com en tan poc temps ja han crescut i aixecat el vol amb aquesta seguretat que demostren.





La Beth (foto de la dreta), la Núria i l'Alexandre, cadascú amb el seu estil ben personal, apunten ja un domini de la seva tècnica que presagia un futur ben proper molt esperançador.
El sisè seleccionat pel Jurat, Alberto Romero, ha declinat a participar en aquesta mostra promocional per coincidir, just al cap de dos dies, amb la inauguració d'una exposició individual seva al Col·legi d'Aparelladors.
A tots ells, moltes felicitats, i molta sort en el futur.