dimarts, 5 de maig del 2009

LA BIENNAL EN MARXA

Fa pocs dies deiem des d'aquest mateix blog que hem encarat ja la recta final de la Biennal, i que aniriem mantenint-vos informats de les novetats.
La primera que us podem anunciar és el canvi de conferenciant en l'acte d'inauguració i lliurament del Premi. La xerrada prevista entre Julio Vaquero, pintor i membre del Jurat, i Violant Porcel, crítica d'art i galerista, es posposa a una data encara no concretada, com a conferència independent, i formant part de les activitats complementàries que fem al voltant del Premi, igual que la ja anunciada de Josep Mª Cadena el 10 de juny.

La conferència del dia 28 de maig anirà a càrrec d'Antoni Perna, pintor i director del Centre d'Art TECLA SALA de l'Hospitalet.

També ens fa il·lusió comentar-vos que surt un anunci i un comentari del Premi a la revista BONART d'aquest mes, que acaba de publicar-se, i que des d'avui hi ha un espectacular banner de l'exposició a la revista digital del mateix BONART, que us convidem a veure clicant aquí.

Aprofitem per recomanar-vos aquesta revista, on a més d'articles ben interessants i de col·laboradors notables, hi trobareu tota la programació d'activitats artístiques de Catalunya, de les principals ciutats espanyoles i de les grans capitals artístiques mundials. Hem afegit el link del BONART DIGITAL a la columna de la dreta, pels qui hi estigueu interessats.