dimecres, 20 de maig del 2009

DUES NOTÍCIES

JORDI TORRENT
En Jordi, company habitual dels "Anem a pintar a..." i fidel col·laborador de totes les col·lectives, ens comunica dues notícies de les que fa goig fer-nos-en ressò:
La primera, que acaba de ser seleccionat en el prestigiós Premi de Pintura Ricard Camí, de Terrassa. No podem ensenyar-vos l'obra seleccionada ja que encara no sap quina de les dues presentades ho ha estat. No se sabrà fins el dia 28 de maig, quan es faci públic el veredicte (Si, heu llegit bé: el 28 de maig, el mateix dia que es dona a conèixer el del nostre Torres García-Ciutat de Mataró. Ja és mala sort!!!).

Silenci, de Jordi Torrent
La segona, que va ser el guanyador del Premi Guastavino, de Vilassar de Dalt, el mes de novembre passat. Com que aquest blog encara no estava en marxa, aprofitem ara per publicar l'obra guanyadora, que porta el títol de SILENCI, i que va ser l'escollida entre 65 obres presentades, de gran qualitat segons ens diu ell mateix .

Moltes felicitats, Jordi, per partida doble. I esperem a veure què passa el 28...!

POL CODINA
Fa uns dies us dèiem que en Pol inaugurava a Ca l'Arenas. És aquest divendres, 22 de maig, a les 8 de la tarda, i segons ens diu, hi participa amb un tors realitzat amb planxes forjades i soldades entre elles, formant així un cos femení de tamany aproximadament real. La seva col·laboració té per nom Punt de Partida, i s'inclou dins el cicle d'aquesta temporada: Mirar endins. Interiors. Es podrà visitar fins el 5 de juliol. Molta sort, Pol.
En podeu veure més detalls ampliant les imatges del programa adjunt: