divendres, 24 de juliol del 2009

EMILIA DE TORRES A ÒRRIUS

Quan ja semblava que la temporada artística estava a punt d'acabar i que abans de Santes ja no hi haurien més inauguracions, ens hem vist gratament sorpresos per una invitació que acabem de rebre, i que us facilitem gustosament ja que és d'aquelles exposicions que val la pena no perdre's.
Es tracta de l'exposició que fa Emilia de Torres a l'Ajuntament d'Òrrius, aprofitant la seva Festa Major . És una mostra del paisatge i les masies dels voltants, que ha anat pintant durant els molts estius que ha passat en aquesta localitat.
La inauguració serà el proper dijous dia 30 a la sala de plens del Ajuntament d'Òrrius, a les 7,30h. de la tarda, i estarà oberta només fins al dia 9 d'agost.
Pensem que a més de la indubtable qualitat de les obres exposades, és una ocasió immillorable per tenir l'oportunitat tornar-la a saludar, en aquest ambient que li és tan estimat.
Reproduïm a dalt el cartell de l'exposició, i a sota l'interior del díptic que han editat, amb un text de presentació de Pere Pascual (els podeu veure ampliats clicant a sobre les imatges).