dimecres, 29 de juliol del 2009

RECORDATORI COL·LECTIVA SANT LLUC 2009

Abans de marxar de vacances, tots aquells que tingueu pensat participar a LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2009 tingueu present que la recepció de les obres es farà els dies 1,2 i 3 de setembre de 17 a 20:15h a l'Ateneu del carrer Bonaire. Per tant, no val badar, i aneu-la acabant ja o no tindreu temps d'emmarcar-la.

Recordeu que és convenient portar la butlleta d'inscripció ja complimentada, per no haver de fer cues, i que cal respectar escrupulosament les mides indicades a les bases. No és cap caprici: la quantitat de 90 obres exposades s'ha determinat en funció de l'espai expositiu i de les mides màximes de les obres i la separació entre elles. Fer una excepció en una obra és fer un menyspreu als altres artistes que potser haurien volgut portar una altra obra i no ho han fet per complir amb les normes. Potser com a artistes pensareu que les normes són per saltar-se-les. Però com a organitzadors, la nostra obligació serà fer-les complir, i per tant no podrem acceptar cap peça que no compleixi els requisits.

Recordeu també que l'Associació encomana la selecció de les obres a un Jurat extern, que actua amb total independència de criteri. Per tant, l'Associació ni té res a veure amb les seves decisions, ni vol -ni pot- influir o intercedir en elles.

Us tornem a adjuntar les Bases senceres, per si algú les ha de menester. SI cliqueu sobre la imatge la veureu més gran i la podreu imprimir.