dimarts, 15 de desembre del 2009

CARME PERIS EXPOSA A LA PRESÓ

Recordeu que aquest dijous, a les 8:00h del vespre, Carme Peris inaugura la seva exposició Dissabtes lliures al nostre local Sala-Taller de la Presó.



La Carme és una artista polifacètica. Nascuda a Barcelona, va alternar el seu treball de dissenyadora d'Arts Gràfiques amb estudis a l'Escola Massana i a Belles Arts. Amb més de cent llibres publicats, des de 1979, tant a editorials espanyoles com estrangeres, ha simultanejat aquesta feina d'il·lustradora amb les col·laboracions periòdiques de dibuixos per diaris, com l'AVUI.

Ha exposat a Bolònia, Bratislava, Praga, Gotebourg i Japó, i a més ha donat classes de tipografia a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Central. Ha fet també una sèrie de litografies basades en textos de poetes.

Per si tot això no fós prou, els dissabtes que té lliures els dedica a pintar. Aquest és el motiu del títol de l'exposició, una mostra d'olis que tenen ben poc a veure amb la seva tasca habitual, tant per la seva temàtica com tècnicament. Aquí, sense l'obligació de cenyir-se a un guió, a un conte d'altres, a un poema aliè que no obstant ha de fer-se seu, pot expresar-se tal com és, tal com sent, amb llibertat absoluta i independència total.



Esperem que el resultat d'aquesta experiència us sigui ben satisfactori, i que a ella li obri, potser, un nou camí en la seva trajectòria artística.

L'exposició es podrà veure al nostre local de la Presó fins el 10 de gener, en els horaris habituals, de dijous a dissabtes de 18:30 a 20:30h i diumenges i festius d'11:30 a 13:30h. Recordeu, però, que els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any estarà tancat.