diumenge, 13 de desembre del 2009

SALA DALMAU

Fa més d'un mes, el 9 de novembre, us comentavem en aquest blog la inauguració a la Sala Dalmau de l'exposició dedicada a Torres García, que tancava l'any del 30è aniversari de la Galeria.

Aquesta exposició havia de finalitzar el 31 de desembre, però des de la mateixa Sala ens comuniquen que es prorrogarà fins el 9 de gener. Així que tots aquells que encara no heu trobat el moment, podeu aprofitar ara aquest regal per anar-hi.



Us comentavem també la bona relació que tenim amb Mariana Draper, la directora de Sala Dalmau, pel seu ajut en les gestions d'organització de la primera edició del Premi Torres García-Ciutat de Mataró.

Ens fa il·lusió comentar-vos que en una visita a aquesta exposició actual li hem fet a mans un catàleg de l'edició de 2009, a la que ella ha correspost obsequiant-nos amb una col·lecció de una sèrie de petits catàlegs de diverses exposicions fetes a la seva Galeria, referents a Torres Garcia, els seus alumnes, el seu taller i el seu fill Augusto.



Naturalment que aquests catàlegs, com tota la resta de bibliografia i documentació que tenim d'aquest autor, estan a la vostra disposició per tot el que necessiteu.