dijous, 18 de febrer del 2010

ADQUISICIONS FONS D'ART

Demà divendres 19 de febrer, a les 20h, s'inaugura a les Sales d'Exposicions de Can Palauet una exposició de les noves adquisicions del Fons d'Art de l'Ajuntament de Mataró durant el periode 2006-2009.
A la llarga relació d'artistes de la invitació oficial, gairebé tots relacionats amb les exposicions realitzades a Ca l'Arenas, hi hem de remarcar dos noms ben coneguts per nosaltres: els d'Antoni Perna i de Marc Llacuna, guanyadors del PREMI TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ 2007 i 2009 respectivament.


Evidentment és una satisfacció per nosaltres poder-vos-ho comunicar, ja que la finalitat última de la Biennal, en definitiva, és aquesta: la de que les obres guanyadores del Premi quedin com a patrimoni de la Ciutat, per enriquir-ne el seu fons artístic.


És recomanable la visita per tenir l'oportunitat de veure aquestes dues obres, de nou, penjades en una exposició, ja que el seu emplaçament actual no convida gaire a la seva contemplació (la d'Antoni Perna és a la Biblioteca Pompeu Fabra, en un racó bastant inabastable, i la de Marc Llacuna encara està esperant destinació, més de mig any després de ser premiada)