dissabte, 27 de febrer del 2010

I DUES MÉS

MARGARIDA MARCH
Encara que ja es va inaugurar dissabte passat, ens arriba ara aquesta invitació per a l'exposició que fa a Argentona Txè Aymat, i que porta per títol Dibuixos, joies i forja.
Com s'indica a la presentació, els esmalts de les joies són obra de la nostra companya Margarida March, gran professional d'aquesta difícil tècnica artística, que aquí podem veure en la faceta d'art aplicat a la joieria. 
L'exposició és a la Casa Gòtica d'Argentona i es pot veure fins el 7 de març.
                                 


COL·LECTIVA A ARENYS

També ens fan arribar la publicitat d'una altra exposició, a la que sí serem a temps d'assistir a la inauguració, el proper dissabte 6 de març. 
Com podeu veure a la seva presentació, que reproduïm a sota la imatge, dels dotze participants uns quants són companys nostres de l'Associació. Evidentment vagi per a tots ells la nostra felicitació, i els millors desitjos.
 

Per amor a l’art no és un grup format a partir d’unes tendències d’estil i de concepte homogènies. Als seus integrants no els uneix la pertinença a una mateixa escola. Si tots ells s’han aplegat en un determinat moment de les seves trajectòries ha estat, precisament, per amor a l’art. De la companyonia, la solidaritat i la comprensió que han trobat els uns en els altres dins dels circuits artístics alternatius, i molt sovint sense ànim de lucre, ha nascut aquesta unió, fruit de la qual és l’exposició que ara, sota l’impuls d’una arenyenca, Encarna Ferrer, us presenten per compartir amb vosaltres la seva afició i la seva passió.
Esperem que us agradi i que gaudiu d’una bona estona.

Integrants del grup Per amor a l'art : Anna Puig, Mercè Soler, Pepa Peiró, Mercedes Rodríguez, Nieves Guillén, Josep Cárceles, Encarna Ferrer, Gloria Albors, Sylvia Obregón, Jose Luis Parada, Jordi Torrent i Joan Colominas.