divendres, 15 d’octubre del 2010

DIUMENGE, DIA DEL SOCI

Com ja us hem anat informant per correu electrònic, aquest diumenge 17 d'octubre, d'11 a 13h, celebrem el DIA DEL SOCI, fent-lo coincidir amb la festivitat de Sant Lluc.

Si fa dos anys vàrem instituir aquesta doble celebració inaugurant el nou espai que l'Ajuntament ens havia cedit a la Presó, aquest any ho fem igualment per inaugurar un nou espai, el que ens ha cedit TecnoCampus a l'edifici de la Nau Minguell. 




Per inaugurar aquest nou espai i per tal que tots puguem conèixer en directe les immenses possibilitats que les seves instal·lacions ens ofereixen, hem previst realitzar un video en el que tots els artistes podran expressar breument com s'enfronten a la "pàgina en blanc" a l'hora d'escometre un quadre, una escultura, un gravat... es a dir, quin és el seu "procés creatiu".

Amb el resultat de totes les intervencions es muntarà un video, que donarà fe de la diversitat de sensibilitats i de procediments de tots nosaltres, i que es podrà veure a la nostra plana web.

Per això és imprescindible que tots tinguem la voluntat de participar-hi, i les ganes de fer-ho.

Us facilitem la nota informativa que va sortir ja el dimecres passat al  seu web referent a la nostra Diada. Cliqueu AQUÍ.

De totes maneres, seguint la tradició d'aquest Dia del Soci, també hi haurà pastes i vi per als assistents, siguin o no artistes.

Us esperem a tots. És important que no hi falteu!