dimecres, 16 de febrer del 2011

DISSABTE 5 - MANUEL CONTRERAS

Ja varem comentar a bastament, al anunciar-la, les característiques essencials de l'exposició ENTRE TUAREGS, de Manuel Contreras, reproduïnt gairebé íntegrament les paraules de presentació de Manuel Patricio. També s'incloïen diverses obres exposades, i un video-muntatge de German Contreras amb imatges de les mateixes.


La inauguració, el passat dissabte 5, va reunir a la nostra Sala del Casal una notable assistència, deguda en bona part a la intensa activitad social i professional d'en Manel. I així es varen aplegar en el reduït espai polítics i gent del món de la cultura, fotògrafs i pintors, clients i familiars, i amics de dos continents que es van voler sumar a la festa.

Va obrir la presentació Antoni Luis, com a anfitrió, passant acte seguit la paraula a Manuel Patricio, amic personal i company d'en Manel als Dimarts del Llimoner. També el fotògraf va prendre la paraula posteriorment, per acabar-se el torn d'intervencions amb les paraules de l'alcalde, Joan Antoni Baron.


Els amics africans van preparar un te típic acompanyat de productes d'aquelles terres, que van ser avidament "valorats" pels assistents.



L'exposició estarà oberta encara fins a finals de mes.