divendres, 29 d’abril del 2011

CARME LOPEZ/BIENNAL-ESCOLA PIA

CARME LÓPEZ exposa a GAL-ART
La Carme és una d'aquelles persones amb les quals l'Associació veu abastament recompensada tota la feina que es fa pels socis. És la més fidel col·laboradora, sempre present a totes les activitats que duem a terme: visites guiades, sortides culturals, viatges, inauguracions, conferències... I a més, sempre arrossegant il·lusionada a gent al seu darrera.

És per això que ens fa especial il·lusió veure que se'n surt, en la seva passió artística, amb el seu únic esforç, sense que ningú no li hagi regalat mai res. Fonamentalment autodidacta, encara que hagi freqüentat aprenentatges amb diversos professors, manté una lluita constant contra ella mateixa per tal de trobar el seu camí, el seu estil artístic, aquell que li permeti millor expressar tot allò que li bull per dins. Aquesta exposició ens mostra el moment en el que està actualment, ben diferent al d'exposicions anteriors, i que ben segur no serà encara el final de trajecte, entossudida com està en la seva evolució artística i personal.

Li desitgem tota la sort, tota la fortuna i tots els èxits possibles en aquest periple permanent a la recerca de la seva identitat.


JOC-ART AL COL·LEGI D'APARELLADORS
Seguint amb la nostra dèria de fer activitats complementàries al voltant de la Biennal, per tal que no sigui només un Premi de Pintura sinó un esdeveniment cultural a Mataró i alhora un mitjà per fer pedagogia i difondre la figura i l'obra de Torres García, hem organitzat, juntament amb l'Escola Pia Santa Anna, aquesta exposició titulada JOC-ART.

És la proposta d'una visió de la joguina com a objecte artístic, a partir de la idea generada per les joguines i la seva producció industrial i comercial instaurada per Joaquim Torres García, i que ens permet descobrir totes les possibilitats creatives d'un objecte tan proper i senzill, establint un diàleg entre art i joc. 



És avui, a les 19:30h, al Col·legi d'Aparelladors, i estarà oberta en els horaris habituals de la Sala fins el 22 de maig, coincidint per tant un bon temps amb l'exposició del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró 2011 a la Sala d'Exposicions Caixa Laietana de la Plaça Santa Anna.