dissabte, 16 d’abril del 2011

FIRES DE DIBUIX I PINTURA

Ha arribat la primavera, i com les fulles verdejant en els arbres de les rieres, les Fires d'Art comencen a florir arreu del Maresme, per a goig de passejants i satisfacció d'artistes participants. Tant de bo que el pessimisme econòmic que ens domina no aconsegueixi fer estralls entre compradors i venedors, que la participació sigui massiva, que el temps acompanyi i que la qualitat de l'exposat desmenteixi qualsevol sensació de crisi, si més no artística.

Encara falten dies, però ja s'ha obert el periode d'inscripció de dues de les més importants i properes:

16ª FIRA DE DIBUIX I PINTURA DE MATARÓ
Organitzada per l'Unió de Botiguers de Mataró se celebrarà el dissabte 7 de maig, a la Riera, entre la Muralla de la Presó i el carrer Barcelona. La data límit d'inscripció és el 3 de maig. Podeu accedir a les Bases clicant sobre la imatge:


Si necessiteu més informació, podeu contactar amb l'Unió de Botiguers, AQUÍ, o trucant al 93 796 03 51, a la seva seu del carrer Pujol 3, 1r.

XVII FIRA DE DIBUIX I PINTURA D'ARENYS DE MAR
Un any més antiga que la de Mataró és la d'Arenys de Mar, amb una convocatòria de més, encara que es celebra més d'un mes més tard (19 de juny). També es farà, naturalment, a la Riera. I també podeu veure les Bases clicant sobre l'imate de la dreta.