dimecres, 26 d’octubre del 2011

INAUGURACIONS DE LA SETMANA

MATIAS LIZANA A CAPGROS

En Matías Lizana ens fa arribar la invitació a la seva exposició Silencis, que s'inugura demà dijous 27 d'octubre a l'Espai Capgròs. Recordem que la Sala Sant Lluc, al Casal, li va dedicar ja una exposició monogràfica ara fa just un any, l'octubre de 2010.



BETH FORNAS A LLAVANERES

Per la seva banda, Beth Fornas inaugura també la seva exposició Poètica de la matèria aquest divendres 28 d'octubre, al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.


La Beth, recordem també, va ser una dels seleccionats joves a la Col·lectiva Sant Lluc 2008, participant en conseqüència a l'exposició promocional l'any següent, celebrada a la planta baixa de l'Ateneu Caixa Laietana. També va prendre part a l'exposició-homenatge als pessebristes el passat Nadal, a Can Palauet.


GALERIA TENAS DE CANET

La família Tenas Cucchetti ens convida a l'exposició Interaccions: Paral·lelismes amb l'obra de Josep Tenas. 1943-1996, 15è aniversari, amb obres de Josep Tenas, Sabrina Tenas, Salvador Castellà i Joan Rosell, i la participació de Maura Tenas.


La inauguració serà el dissabte 29 d'octubre de 2011 a l'Estudi Tenas 1694, al carrer Bonaire 7 de Canet de Mar, a les 8 del vespre, i es podrà veure fins al 3 de desembre.