dimarts, 27 de novembre del 2012

ARRENCA LA BIENNAL!

Aquest matí, a les 11, s'ha presentat oficialment a Ca l'Arenas la cinquena edició del PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ, corresponent a l'any 2013.



Amb l'assistència del Regidor de Cultura, la Directora de l'IMAC, el Director del Museu, el President i membres de la Junta de l'Associació Sant Lluc i alguns patrocinadors, s'ha donat el tret de sortida d'aquesta edició, donant a conèixer als mitjans de la ciutat les seves Bases i característiques principals.



Ha estat un any intens, dominat per la incertesa i la possibilitat d'haver-la de posposar o fins i tot suprimir. La crisi passa factura, els patrocinadors l'han acusada fortament i els dos pilars fonamentals, Caixa Laietana i Ajuntament, han vist sacsejades les seves estructures, composicions i possibilitats de tal manera que han fet perillar seriosament la continuïtat de la convocatòria. Al final, gràcies a la bona voluntat i predisposició de tots, s'ha pogut tirar endavant i avui estem ben satisfets de poder anunciar que comença aquesta cinquena singladura.

Moltes gràcies a tots els que d'alguna manera o altra, segons les seves possibilitats, l'han feta possible, i ànims als artistes participants, que en definitiva en són els veritables protagonistes.