dijous, 15 de novembre del 2012

CENTENARI A ARENYS DE MUNT

Rebem de l'Associació germana "Amics per l'Art del Maresme", d'Arenys de Munt,  la notícia de la inauguració de la decoració artística del passadís del Centre Moral, amb motiu de la celebració del seu centenari.


Dins dels actes de la Festa Major d'Arenys de Munt d'enguany, el diumenge, festivitat de Sant Martí, ha tingut lloc la inauguració de la decoració del passadís del Centre Moral que en el proper mes de gener celebrarà el seu centenari.

Els membres de l'Associació Amics per l'Art del Maresme, i molt particularment els qui han col.laborat més directament en el projecte del nostre company Jordi Torrent, val a dir que n'estem  satisfets i joiosos del treball que s'ha portat a terme en aquests trenta vuit dies, treball que formarà part de l'històric de l'Associació, i que esperem sigui de la complaença de tots els convilatans i dels passants per la població que els abelleixi de fer-nos una visita.

Us hi esperem!  Menys el dilluns, cada dia és obert.

Amics per l'Art del Maresme 


Felicitem des d'aquí en Jordi Torrent, company nostre i ànima d'"Amics per l'Art del Maresme" i d'aquest projecte, i també, naturalment, el Centre Moral pel seu centenari.