dimarts, 29 de setembre del 2015

HOMENATGE A SALVADOR CASTELLÀ, A APARELLADORS


Aquest proper divendres 2 d'octubre s'inaugura al Col·legi d'Aparelladors, a dos quarts de vuit del vespre, l'exposició SALVADOR CASTELLÀ - PINTURA, en homenatge a aquest company, artista i promotor cultural que ens va deixar fa poc prematurament.

Era una exposició programada per la primavera passada, que va haver de posposar-se a causa de la malaltia d'en Vador i que, malauradament, no es va poder dur a terme. 

Ara l'exposició, promoguda per la seva companya Carme Rovira, ha comptat amb la col·laboració d'Albert Alís en la difícil tasca de fer la tria de les obres per tal de donar una imatge el més ample possible de la varietat de temàtiques i de recursos tècnics d'en Vador.

I així trobarem olis, acrílics i, sobretot, aquarel·les -tècnica de la que n'era un mestre-, i paisatges rurals, boscosos, urbans o mariners, interiors i bodegons i, molt especialment, marines, la seva gran especialitat.

Mitja hora abans de la inauguració, a les 19:30 h, tindrà lloc a El Públic "Un cafè amb...", l'habitual xerrada-col·loqui entre el presentador, comunicador i també artista Joan Poch i Carme Rovira, la vídua d'en Salvador, per intentar apropar-nos prèviament a la seva personalitat artística i humana.