dimecres, 30 de setembre del 2015

L'INSTITUT SATORRAS VISITA LA COL·LECTIVA



Aquesta setmana, i en diverses tongades, han visitat la Col·lectiva Sant Lluc 2015 els alumnes de l'Institut Alexandre Satorras.


Els nois i noies d'aquest Centre s'han anat repartint per les dues sales de l'Ateneu, triant cadascú l'obra que els ha cridat més l'atenció per dibuixar-la com a execrici de classe de dibuix. 


Recordem que aquest institut és un dels tres que imparteixen el Batxillerat Artístic a Mataró, i que juntament amb el GEM i l'Escola Pia Santa Anna han estat convidats, aquest any, a participar a la Col·lectiva amb cinc obres cada centre. 


Aquestes obres, que ja ens han arribat seleccionades pels seus professors, no han passat per tant la selecció prèvia a la que s'han sotmès la resta dels participants, i s'han agrupat en un espai diferenciat dins de l'exposició. 


Amb aquesta iniciativa pretenem d'una banda apropar la Mostra a grups de gent jove, tradicionalment reticent a aquest tipus d'activitats, i per altra donar l'oportunitat als qui ja sobresurten a què puguin exposar la seva obra en un esdeveniment com aquest.


Considerem que la iniciativa ha estat ben rebuda pels visitants, i estem molt contents de que a més hagi servit de base per a activitats pedagògiques del Centre que ara ens ha visitat.