dimarts, 15 de setembre del 2015

S'INAUGURA LA COL·LECTIVA 2015



Aquest dijous, 17 de setembre, s'inaugura la COL·LECTIVA SANT LLUC 2015, a l'Ateneu de la Fundació Iluro, a les set de la tarda.

La inauguració comptarà amb la presència del Sr. Pere Carles, president de la Fundació, que donarà la benvinguda als assistents com a anfitrió de la Sala; del Sr. Antoni Luis, president de l'Associació Sant Lluc per l'Art, que presentarà l'edició d'aquest any en qualitat d'organitzador de la Mostra; i del Sr. Joaquim Fernàndez, regidor de Cultura. Tancarà l'acte el parlament del Sr. David Bote, alcalde de Mataró.

Recordem que aquest any s'ha convidat els tres centres educatius de Mataró que imparteixen Batxillerat artístic, i que participen amb 5 obres cadascun, escollides pels mateixos centres.

I que l'artista convidat és l'escultor Yago Vilamanyà, de qui s'exposen diverses terracotes. 

L'artista homenatjat  ("in memoriam") és Salvador Castellà, que ens ha deixat fa pocs mesos. Una obra seva és la que ha servit de base per a la publicitat de l'exposició (cartell, invitació, banderola, programa de mà...)

L'exposició, aquest any, es distribueix en dues sales: la planta baixa de l'Ateneu -la que dóna al carrer Bonaire- i el primer pis de l'Ateneu.