dijous, 1 de desembre del 2016

EDUARD HUERTOS EXPOSA A APARELLADORS

Aquest proper divendres 2 de desembre, a les 19:30 h, Eduard Huertos inaugura la seva exposició GRAVATS a la nostra sala del Col·legi d'Aparelladors.


Es tracta d'una mostra de gravats, amb diferents tècniques (aiguafort, punta seca, collage, col·lografia, aigua tinta...) i formats, i sobre diferents suports, que recorren la part més recent de la seva extensa producció. 

Destaca poderosament l'aposta més innovadora, per la seva valentia formal i conceptual, més propera al disseny gràfic que al gravat tradicional, encara que aquest també hi és present amb propostes ben agosarades i trencadores.

Eduard Huertos prové del prestigiós Taller de Gravat de Jordi Rossés i Clàudia Lloret i darrerament ha participat en diverses col·lectives de l'Associació. El cartell de la passada Sant Lluc, sense anar més lluny, era un detall d'una obra seva, que es va reproduir a més com a obsequi per als participants amb motiu del setantè aniversari de la Col·lectiva Sant Lluc.

Mitja hora abans de la inauguració tindrà lloc a El Públic l'habitual espai "Un cafè amb...", on Joan Poch dialogarà amb l'artista a propòsit de la seva obra, la seva trajectòria i l'exposició que presenta a continuació.