diumenge, 8 de setembre del 2013

ELS NOSTRES SOCIS


Avui inaugurem una nova secció en aquest Blog, dedicada als nostres companys artistes: ELS NOSTRES SOCIS.

Tal i com es va anunciar i aprovar a la darrera assemblea general, i aprofitant la difusió que ens proporcionen les xarxes socials, pretenem crear aquest nou servei al soci dedicant un article a cadascun d'ells.

La idea neix de la voluntat de disposar a l'Associació d'un fitxer actualitzat i el més complert possible de cada soci i la seva obra. I aprofitant aquest material, fer-ne difusió en el Blog i el Facebook com a manera de publicitat personal.

En principi serà de periodicitat quinzenal, els diumenges, i seguirà l'ordre alfabètic, tal i com està en la relació d'enllaços de la columna de la dreta. Per tant tots els que tingueu web/blog i encara no hi figureu, si us plau envieu-nos  el vostre enllaç com més aviat millor, ja que sense la vostra autorització no el podem incloure.

Com que hi ha molts pintors que potser no teniu plana web o blog, us demanem a tots que si voleu aparèixer en aquesta secció ens feu arribar un dossier de les vostres activitats: dades personals, adreces i telèfons de contacte actualitzats, possibles enllaços i altres mitjans informàtics en els que tingueu obra vostra, un currículum-biografia com més extens millor i una relació de les exposicions col·lectives o individuals en les que hagueu pogut prendre part.

Penseu que els articles sortiran per ordre alfabètic. Per tant, si algú ens envia el seu dossier quan ja hagi passat el seu torn no sortirà fins que s'hagi acabat tota la volta i es torni a començar amb les noves incorporacions.

La redacció dels articles anirà a càrrec dels responsables del Blog, per unificar estils i continguts. Però us suggerim que ens aporteu tota la informació biogràfica, professional i gràfica que us agradaria prioritzar, per oferir una visió el més personal possible.

Tots els dossiers i comunicacions s'han d'enviar en format digital (no paper imprès) al correu de l'Associació: associaciosantlluc@gmail.com

  ___________________________________

Començarem el dimecres 11 de setembre amb el primer article. Està dedicat de manera extraordinària a Santi Estrany, que ens va deixar fa pocs mesos, a manera d'homenatge d'aquest Blog i de l'Associació a un dels seus socis-artistes més entranyables.

A més, enllaça i complementa el que l'Associació li dedica In Memoriam a la Col·lectiva Sant Lluc 2013, que s'inaugura l'endemà 12 de setembre i per la que s'ha adoptat una obra seva com a imatge institucional de la Mostra.