dissabte, 14 de setembre del 2013

IMATGES DE LA COL·LECTIVA


Des d'avui està operativa a la nostra plana web, a l'apartat corresponent de la Col·lectiva Sant Lluc, la GALERIA DE FOTOS corresponent a l'edició de 2013.

També hi podeu accedir directament des d'aquí:



En ella podreu veure l'àlbum amb totes les obres exposades a l'Ateneu. S'obre com a  conjunt de miniatures, ordenades alfabèticament pel cognom de l'autor, i podeu ampliar-les individualment clicant sobre la imatge escollida, canviar el tamany de visualització movent el cursor superior, o veure-les com a passi de diapositives, que es pot ampliar a pantalla sencera. Cadascuna porta també un subtítol amb el nom de l'autor.

A més, i com ja és habitual, mentre duri l'exposició s'anirà veient a la columna de la dreta d'aquest Blog un passi de diapositives de les obres, que se succeiran automàticament de forma aleatòria.

___________________

Per altra banda ens plau publicar el vídeo editat per Fundació Iluro, que recull magníficament un resum de la inauguració de divendres, juntament amb el text de presentació que l'acompanya:



El dijous 12 de setembre s'inaugurà l'exposició Col·lectiva Sant Lluc 2013 organitzada en conjunt per la Fundació Iluro i l'Associació Sant Lluc per l'Art, en l'escenari de l'Ateneu. La popular mostra suposa l'inici de la temporada artística de la Fundació Iluro en aquest incomparable espai expositiu.
Any rere any la mostra compta amb un magnífic poder de convocatòria, un nivell qualitatiu alt i una enorme il·lusió dels participants. L'exposició col·lectiva s'ha convertit en punt de trobada d'artistes consagrats i els nous valors emergents, fet que volen destacar des de l'Associació Sant Lluc per l'Art com a una afició que esdevé vocació.
Enguany han participat més d'un centenar d'artistes entre els quals el jurat escollirà 80 obres elaborades en diferents disciplines artístiques com escultura, pintura, dibuix, gravat, ceràmica, ... Aquesta selecció estarà exposada a la sala fins el dia 3 de novembre.
Aquest any, la comissió organitzadora ha volgut retre homenatge al recentment traspassat artista mataroní Santi Estrany, dedicant-li la imatge del cartell i el fulletó de l'exposició, així com un espai distingit dins de la sala de l'Ateneu. Com també és habitual en aquesta mostra col·lectiva, hi ha un artista convidat que enguany és el mataroní Joan Solà.