dimecres, 18 de setembre del 2013

...I A CAN SERRA



El mateix dia i a la mateixa hora que tindrà lloc a la Nau Gaudí la conferència de Francesc Fontbona que anunciàvem ahir, s'inaugurarà al Museu de Mataró l'exposició "ISMAEL SMITH, gravador. DEL MODERNISME A L'ART DECÓ"


Aquesta exposició, organitzada per la Diputació de Barcelona i el Museu d'Art de Cerdanyola, amb la col·laboració del Museu de Mataró, comptarà amb la presentació del seu comissari, Txema Romero, que oferirà també una visita comentada a la mostra.

És una verdadera llàstima que dues activitats, ben interessants per cert, dirigides específicament al mateix públic potencial, se solapin tan exactament que obliguin a la ja escassa assistència a partir-se en dos.

Entenem que entitats o administracions diferents, sense connexió entre elles, puguin coincidir en dies i horaris d'inauguracions. Però ja no és tan comprensible que un mateix departament municipal programi dues activitats, que podrien resultar ben exitoses, el mateix dia i a la mateixa hora: s'obliga a la gent a haver de triar i la mateixa administració es divideix l'èxit de cadascuna d'elles, forçosament.   

Així que, malgrat aconsellar-vos les dues activitats, ens temem que haureu de decidir a cara o creu a quina assistir. O a quina preferiu deixar-vos veure...