divendres, 13 de setembre del 2013

INAUGURADA LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2013



Com a primera aproximació a la inauguració d'ahir al vespre a l'Ateneu us deixem unes quantes imatges, que dónen fe de l'expectació amb la que cada any s'espera aquestra mostra a començaments de setembre.


Pràcticament invariable el nombre de participants, creiem que augmenta, en canvi, el de visitants: 450 a la inauguració, segons indiquen des de la Fundació.


El protocol de la inauguració també és bastant similar a cada edició:  Presentació a càrrec del conductor de l'acte -Sra.Núria Palomar-, paraules de benvinguda per part de l'entitat que acull l'acte -Sra. Roser Salicrú, vicepresidenta de la Fundació Iluro en absència del president-, paraules de presentació de l'actual edició a càrrec del president de l'Associació, Sr. Antoni Luis, i tancament dels discursos per part de l'alcalde de Mataró, Il·l. Sr. Joan Mora.


Un cop acabats els parlaments es dóna per inaugurada l'exposició, i s'inicia el tradicional recorregut de visita de les obres. Antoni Luis, com a organitzador de la mostra, acompanya i explica les diferents particularitats de cada una a l'alcalde de Mataró i a la vicepresidenta de Fundació Iluro.



Amb aquestes dades i les ja conegudes de l'homenatge "in Memoriam" a Santi Estrany i d'artista convidat l'escultor Joan Solà creiem que no fan falta subtítols per identificar correctament les imatges.