divendres, 6 de setembre del 2013

SELECCIÓ OBRES COL·LECTIVA SANT LLUC 2013


Cartell oficial de la Col·lectiva editat per Fundació Iluro

Tal i com us indicàvem al presentar la vostra obra, fem pública la relació dels seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc 2013.

Aquesta llista la trobareu impresa a les nostres cartelleres de La Presó (La Riera 117) i del Casal de l'Aliança (Bonaire 25).

També a l'apartat corresponent de la nostra Plana Web (Si us surt per defecte la relació de 2012 no oblideu refrescar la plana o tornar-la a carregar, per actualitzar les "cookies"). Des del web us podeu descarregar la relació, en format pdf, i imprimir-la si us interessa.

També hi ha un enllaç directe al nostre Facebook.

I evidentment en aquest Blog, clicant a la imatge de sota, per ampliar-la com a jpg.:

Com no ens cansarem de repetir, l'espai expositiu és limitat i no hi caben totes les obres presentades, raó per la que ens veiem obligats a fer una selecció i eliminar tots els que excedeixen de 80. Evidentment que ens sap greu  deixar fora molts paticipants, que sabem que han posat tota la il·lusió en la seva obra. Però heu d'entendre que no hi ha res personal en la tria, ja que la selecció es fa per obres presentades, no per artistes, i si torneu a provar-ho en la propera edició podeu tenir novament totes les possibilitats per entrar.

Volem agrair finalment a tots els participants la seva col·laboració: per la constància dels més veterans i per la il·lusió dels nouvinguts, col·laboració que es va mantenint pràcticament invariable en els darrers anys.

I com no podia ser d'altra manera, agraïm la col·laboració de Fundació Iluro, que ens ha cedit aquest espectacular espai expositiu que és la planta baixa de l'Ateneu, i la de tot el seu personal, sense la qual ens seria certament impossible dur a terme aquesta Mostra.

Us esperem a tots el proper dia 12, a les 19:30h., a la inauguració de la Col·lectiva 2103.