divendres, 13 de desembre del 2013

ANA & ALBERTO - NOVA COL·LECTIVA A PONTARTE


L'Ana García i l'Alberto Romero inauguren aquest dissabte 14 una nova exposició conjunta. És a Alella, a la Masia Can Pufarré, de 4 a 8 de la tarda.




L'exposició serveix també per inaugurar PontArte, un nou concepte de "galeria d'art a la carta" en la que el client rep assessorament i orientació personalitzats per part de la seva fundadora i propietària Marieke, segons les seves preferències d'estil, de pressupost i de requisits diversos com l'espai.

"PontArte representa un número selectivo de artistas contemporáneos que viven y trabajan en la zona de Barcelona, ​​algunos nuevos talentos y otros artistas ya más establecidos. Le mostramos sus obras en el lugar que usted requiera y en eventos organizados en espacios no convencionales. Nosotros hacemos el trabajo estratégico de encontrar las piezas perfectas y tenerlas listas para que usted elija en un ambiente individualizado. Lo llevamos desde el estudio del artista directamente a su casa o a la pared de su oficina. ¡Incluso lo colgamos para usted!"

De moment formen part del fons de PontArte Ana García, Alberto Romero, Marc Prat, Josep Maria Codina i Jennifer Owens.

Si esteu interessats a anar-hi, heu de seguir les instruccions des d'Alella cap a la urbanització Mas Coll. A l'Avinguda Jaume Rius i Fabre cal girar a l'esquerra (està indicat) i al cap d'uns 100 m. ja hi ha l'entrada de Can Pufarré.

És convenient confirmar l'assistència prèviament (690 163 195).

Molta sort en aquesta nova aventura, tant a la Galeria com als artistes involucrats!