dimarts, 3 de desembre del 2013

XEC REGAL DEL TALLER DE DIBUIX




REGALA SESSIONS DE DIBUIX DEL NATURAL: "XEC - REGAL PER A DUES SESSIONS"

Si voleu fer un regal econòmic i original per l'Amic Invisible, Nadal o Reis, OBSEQUIEU EL NOSTRE XEC-REGAL a les vostres amistats. 

Tots tenim algun amic o conegut a qui li agrada dibuixar i li faria gràcia assistir a les sessions de dibuix del natural amb model. No cal ser un professional ni tan sols saber-ne gaire: només calen ganes de dibuixar i passar-s'ho bé fent allò que més agrada. No són classes de dibuix, cada participant dibuixa al seu aire, amb els materials que prefereix, sense més limitacions.

Per divulgar aquest Taller de Dibuix del Natural amb model posem en marxa
el "xec-regal" perquè el regaleu a les vostres amistats o coneguts, per provar si els agrada: dóna dret a assistir a dues sessions, amb models masculins i femenins alternant-se per evitar repeticions.

Les sessions són els dimarts i dimecres, de 7 a 9 del vespre, a la nostra Sala Sant Lluc del Casal de l'Aliança, i duren tot l'any acadèmic, d'octubre a juny. Val la pena aprofitar-ho ja que és dels pocs llocs on es pot fer aquesta activitat.

El xec el podreu adquirir els dies 11, 12, 17, 18 i 19 de desembre de 19 a 21 h. a la nostra Sala del Casal (espai on es fa el taller), c/ Bonaire 25, baixos. 

El preu del xec és de 15 €, i es proporciona imprès i ensobrat per regal.

Si voleu saber-ne més dels nostres Tallers de Dibuix, lliures o guiats, podeu consultar la plana web de l'Associació, a l'apartat corresponent (AQUÍ)