dissabte, 14 de març del 2009

INAUGURACIONS D'EXPOSICIONS

Darrerament hem anat publicant en aquest blog les invitacions o cartells de les exposicions que els socis havieu d'inaugurar properament. És aquesta, creiem, una eina ben eficaç per donar a conèixer i publicitar les vostres activitats, i més després de veure el gran nombre de visites que estem aconseguint en el blog.
Per això és indispensable que ens feu arribar la informació i les imatges amb uns dies d'antelació, per tenir temps de preparar i penjar les notícies.
De les exposicions que organitzem nosaltres (Sala Sant Lluc al Casal, Col·legi d'Aparelladors, Col·lectives, etc) ja ens ocupem de publicitar-les des de l'Associació. Però de les que feu els socis en altres indrets és necessari que ens faciliteu vosaltres mateixos la informació. Les nostres aniran agrupades sota l'etiqueta "Activitats" i les vostres com a "Informació general".

Tot això pel que fa referència a la publicitat de properes inauguracions. Però molts cops podem també donar informació de les exposicions un cop ja inaugurades. I aquí us demanem també que ens faciliteu informació o imatges, si en disposeu, ja que només ens podem fer responsables del seguiment de les nostres exposicions.
Volem deixar clar que en cap cas farem judicis de valor ni crítiques artístiques de les activitats presentades, ja que la nostra tasca com a organització és la de fer-nos-en ressò i altaveu, però mai de jutjar-les.
El que sí podem fer des d'aquest blog és recollir les ressenyes o crítiques publicades en diversos mitjans de comunicació, i això de vegades tarda més temps del que voldríeu. Pensem, però, que és un bon servei que es pot afegir a la tasca de difussió de notícies, i que val la pena esperar ja que us pot ser força útil.
Començarem per les vostres exposicions externes, i en el proper post inclourem les ressenyes de les inauguracions de Monserrat Riera, a la nostra Sala del Casal, i la de Pepe Novellas al Col·legi d'Aparelladors, ambdues organitzades per l'Associació:

CESC LÓPEZ AL CAPGROS
És de l'única que haviem publicat les imatges que ens va enviar en Cesc de la inauguració. De totes maneres, un adjuntem el link de la ressenya que en feia el Capgròs el 26 de febrer, i la crítica que acaba de publicar en Pere Pascual al seu blog el dimecres 11 de març. Podeu accedir-hi clicant directament sobre les paraules clau subratllades i de color.

LAIA ARNAU A L'ATENEU
L'exposició QU4TRE, organitzada per Caixa Laietana, ocupa les dues plantes de l'Ateneu del carrer Bonaire, amb dos artistes repartits a cada una d'elles. Segons va dir el Sr. Navarro a la presentació de l'acte, aquesta distribució de les dues dones a la planta baixa i els dos homes a la superior no obeeix a cap raó especial, però el cert és que per comparació amb el cromatisme expressionista i gairebé violent de la seva companya de sala, la delicadesa i tendresa de la Laia, i l'intimisme fins i tot de les peces grans, queden encara més potenciats.

El Capgròs se'n feia ressò el 19 de febrer, i en Pere Pascual li feia la crítica el dimecres 4 de març. La Marta Teixidó, per la seva banda, el divendres 13 de març escrivia també un extens reportatge d'aquesta exposició.

SANDRO SORIANO A ARGENTONA
En Sandro va inaugurar la seva exposició "CIRCUS" el dissabte 28 de febrer a la Casa Gòtica d'Argentona, amb una gran afluència de públic.
Segons ens diu ell mateix: “CIRCUS” és una exposició basada en el món del circ antic que utilitzava homes hòrrids, boniques dones, éssers extravagants, gegants, nans i animals que un creia que només existien als contes i als somnis, es convertien en realitat creant una diversió que per la seva singularitat o pel seu caire especial no poden ocupar un lloc en l’espectacle banal d’un circ.

La sala, d'acord amb el tema de l'exposició, està decorada amb motius circencs, que contribueixen en gran mesura a ambientar aquesta nova etapa temàtica. L'exposició es podrà veure fins al 19 d'abril.