diumenge, 22 de març del 2009

SANTI ESTRANY AL CAPGRÒS

L'entranyable amic, veterà soci i company i millor artista Santi Estrany ens fa arribar la notícia de la seva propera exposició al Capgròs. Es tracta d'una mostra d'acrílics que sota el títol general de MATARÓ VIST PER SANTI ESTRANY mostra específicament aspectes insòlits i tots ells inèdits de la Basílica de Santa Maria. Amb el seu estil inconfusible fa d'aquesta icona de Mataró el motiu d'aquesta exposició, fidel al seu costum de dedicar-les monogràficament a una ciutat diferent cada cop. No oblidem que estem encara en plena celebració dels actes del mil·lenari de Santa Maria, motiu pel qual aquesta exposició ve a significar també l'homenatge de l'artista i del Capgròs a aquesta commemoració.

Podeu veure la notícia que en dóna el mateix Capgròs imprès (nº 1058, del 19 al 25 de març), però no ens resistim a recomanar-vos que visiteu la seva fitxa-currículum a la nostra plana web, l'entrevista que li va fer Judith Vives el 4 de gener de 2002 al Diari de Mataró i molt especialment la plana web del propi Santi Estrany, on podreu tenir el plaer de passejar-vos per tota la seva extensa obra.

La inauguració serà el 26 de març a les 19'30 h i estarà oberta fins el 23 d´abril, a l'Espai CAPGRÒS, carrer Sant Benet 16, de Mataró.