dijous, 19 de març del 2009

TRES INAUGURACIONS MÉS

MARIVÍ ORTEGA i MERCEDES RODRÍGUEZ "MERCERO", A PARÍS

La Mariví, a qui darrerament hem pogut veure participant a la Col·lectiva que es va fer a Premià de Mar fa un parell de mesos, ens envia un comunicat anunciant-nos que ha sigut seleccionada, amb 80 artistes més, per exposar a París el 25 i 26 de març. Al concurs, organitzat per les GALERIES FIVARS, hi participaven 450 pintors, a nivell internacional.
Ens envia la seva obra Frialdad per poder compartir amb ella la "immensa alegria" que sent en aquests moments. Moltes felicitats!

També ens comunica Mercedes Rodríguez, "Mercero", que ha sigut igualment seleccionada per aquest concurs, amb la seva obra Sombrero, que varem poder contemplar a l'exposició que va fer el mes d'abril de 2008 a la nostra Sala del Casal.

Les dues estaran doncs a París, el 25 i 26 de març, a l'Hotel Regine, tocant al Louvre.
Evidentment, vagi també per a ella la nostra felicitació.
D'ella en parla Marta Teixidó en el seu blog de divendres 27 de març


DE ANTONIO A BADALONA

Antonio Gutiérrez, De Antonio, ens informa també que exposa a Badalona a finals de mes, al Centre Cívic de Dalt Vila.

Tenint en compte on se n'ha anat a viure, poder veure la seva obra a Badalona és com tornar-lo a tenir a casa. Benvingut.

I RAUL CAPITANI A LA LOLET COMAS

I per últim, a la Galeria Lolet Comas, de Mataró, Raul Capitani inaugura aquest dissabte l'exposició que porta per títol Última Oda a Barcelona, una interpretació pictòrica de poemes de Lluís Calvo i Jordi Valls. L'exposició serà presentada pel crític d'art Josep Maria Cadena, a dos quarts de vuit del vespre.