dilluns, 9 de març del 2009

NOVETATS DEL BLOG

Com podeu veure, hi ha tres novetats en el blog, que volem comentar breument:

COMPTADOR DE VISITES
Tot just fa dos dies que funciona i ja registra gairebé 100 entrades. A aquest ritme, i suposant que els primers dies hi hauria més visites que no pas ara, d'haver-lo instal·lat a l'inici ja passariem del miler.
De fet, no té altra funció que la curiositat de saber quanta gent ens visita, però ha estat una sorpresa realment inesperada comprovar aquesta allau. Només podem agrair-vos la confiança, i intentar no decebre-us.

TRADUCTOR
La necessitat d'instal·lar-lo radica en l'enllaç d'aquest blog amb la plana web de l'Associació. Com que aquella es pot obrir en català, espanyol i anglès -això és especialment útil en aquests moments, en plena campanya de la Biennal, amb lectures d'arreu de l'Estat- i com que en diversos apartats d'activitats es deriva directament a aquest blog, semblava obligada la inclusió del traductor.
L'inconvenient de la traducció sovint deficient es veu compensada per la facilitat d'obtenir tot el post traduït automàticament només clicant l'idioma escollit. Intentarem anar-les corregint.

TRIBUNA DEL SOCI
A diferència dels posts etiquetats com a "Opinió", que venen a ser un article editorial de l'Associació, la secció que hem inaugurat avui amb aquesta etiqueta és un espai obert a les col·laboracions dels socis que desitgin expressar el seu parer o suggeriment sobre qüestions artístiques o relacionades amb el món de l'art.
Si bé el blog és d'accés lliure, la publicació d'aquests comentaris es restringeix als socis, i ha d'anar forçosament signada. Com és habitual en aquests casos, l'Associació no es fa responsable de les opinions expressades pels comunicants, i es reserva el dret de no publicar-les si es considera que poden resultar ofensives per a terceres persones o Entitats o poden perjudicar l'Associació.
Per tal que quedi ben patent que són comentaris o opinions personals, es publicaran en cursiva, per distingir-les de la resta d'entrades del blog.
Es farà només una correcció de possibles errors ortogràfics, respectant la sintaxi i la forma personal d'expressió del comunicant.