diumenge, 20 de setembre del 2009

FOTOS DE LES OBRES DE LA COL·LECTIVA 2009

Un cop oberta l'exposició, i suposem que feta la primera ullada encara que sigui depressa i corrent el dia de la inauguració, us proposem poder veure les obres amb més tranquilitat des del següent enllaç. Si hi cliqueu a sobre s'obrirà un àlbum que podreu visionar en conjunt, quadre per quadre, en forma de passi de diapositives automàtic, etc.

ALBUM FOTOS OBRES COL·LECTIVA 2009

Les fotos estan ordenades alfabèticament pel cognom de l'artista. Si voleu saber el títol de l'obra o altres dades haureu de consultar el catàleg de l'exposició (el tríptic de la sala), ja que aquestes fotos no permeten més text.

Per anar-vos posant en situació, a la columna del costat, i mentre estigui oberta l'exposició, anirà passant un visionat de les obres, de forma aleatòria, en miniatura i sense referències d'autoria.

ADVERTÈNCIA: Totalment prohibit veure aquestes fotos sense passar abans per la Sala i veure-les directament. Aquest àlbum és per ajudar a recordar allò que heu vist, o per consultar-lo com a arxiu, però mai per substituir la visita. NO FEU TRAMPA!