dimarts, 17 de novembre del 2009

EXPOSICIÓ D’OBRA GRÀFICA – MURTRA EDICIONS

Com ja us hem anunciat repetidament, el proper divendres dia 20 de novembre, a les 19:00 h, s'inaugura a la Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics l'exposició d'obra gràfica de diversos gravadors, realitzada en el Taller de Gravat de MURTRA EDICIONS, de Jordi Rosés i Pilar Lloret, i que formen part del seu fons d’art



Jordi Rosés i Pilar Lloret són els responsables, amb el seu Taller de Gravat, d'una formidable i poc reconeguda tasca pedagògica, amb diferents cursos i nivells d'iniciació, aprenentatge i perfeccionament, dels que n'estan sortin fornades d'especialistes dels qui podem comprovar la seva qualitat a l'exposició que munten cada any a l'Espai F del Foment.

A més, però, en Jordi i la Pilar són els responsables d'un petit segell editorial, MURTRA EDICIONS, dedicat a l'edició d'obra gràfica de diferents artistes, i realitzada en el seu Taller de Gravat amb la mateixa delicadesa, dedicació i amor per la feina ben feta que la que exhibeixen en la docència.

El fons d'art d'aquesta editorial, per la perfecció tècnica de les obres editades i la vàlua dels artistes que les realitzen, hauria de ser l'enveja de qualsevol museu mínimament posat al dia, encara que ni la humilitat dels editors ni la generositat de les administracions estan massa a l'alçada de les circumstàncies.

L'Associació Sant Lluc té el plaer de convidar-vos a la inauguració d'aquesta exposició singular, que s'aparta potser de la línia habitual d'aquest espai, però que no dubtem a qualificar com de les més importants que s'hi han dut a terme.

Per anar fent boca, aquí us fem una petita presentació dels artistes que hi participen:



Us esperem a tots. Tingueu en compte que aquesta exposició només estarà oberta fins al 14 de desembre. Així que no val a badar, si no ens la volem perdre!