diumenge, 8 de novembre del 2009

JORDI SANTAMARIA, "ENTRE COPES"


Ahir al vespre es va inaugurar a la nostra Sala d'exposicions Sant Lluc, al Casal de l'Aliança, l'anunciada exposició Entre copes, de Jordi Santamaria.



Amb una assistència de públic com poques vegades s'ha donat en aquest local, va fer la presentació de l'acte Daniel Llin, en nom de l'Asociació. L'ambient de la Sala, amb unes taules i cadires al mig que servien de suport al cava i a les pastes, reproduia ben fidelment el que es plasma en els quadres de les parets, i que com es desprèn del títol, reflecteix aquesta atmosfera densa i apretada, sorollosa i a mitja llum dels interiors de bars, cafès, tasques i restaurants mataronins, però també de la Costa Brava, de París, de Venècia, d'Astúries...
  




En Jordi Santamaria no havia exposat mai en aquesta Sala, però a jutjar per l'èxit de convocatòria i de resultats, esperem que no serà l'última. Al menys ahir estava pletòric, i la seva satisfacció la compartia amb tots els amics que aprofitaven l'ocasió per felicitar-lo.





Nosaltres, des d'aquí, també el felicitem sincerament per l'èxit d'aquesta exposició, i per el de les properes, que segur que vindran ben aviat.