diumenge, 29 de novembre del 2009

MINI-ART

Us tornem a recordar que demà dilluns 30 de novembre és l'últim dia per portar les vostres obres per l'exposició MINI-ART al Casal.

L'horari de recepció, a la mateixa Sala d'exposicions del carrer Bonaire, és de 10 a 13h i de 17 a 20'30h.


Penseu que a més d'una exposició col·lectiva és una bona oportunitat per vendre, ja que com s'ha anat fent habitual pels voltants de Nadal, aquestes exposicions, fires d'art o mercats d'art es fan essencialment per posar a l'abast del públic una sèrie d'obres que pel seu tamany i característiques poden adquirir-se a uns preus propicis per als regals d'aquestes dates.

Molts de vosaltres ja ho sabeu: Fa uns dies us anunciavem la participació de Margarita Feixas i Regina Puig a Hipermerc'art, a Barcelona.

A Argentona, al Museu del Càntir, també molts socis formen part de l'extensa llista de participants. Us adjuntem la llista i logotip que ens han tramès varis dels nostres companys presents en aquest mercat de Nadal.


Exposició col·lectiva d'autors vinculats amb Argentona que presentaran les seves obres de pintura, ceràmica, fotografia, joieria, escultura, esmalts, gravat, dibuix ...
Paco Abellán, Pilar Aldana, Miquel Arnau, Enric Aromí, Joaquim Bartra, Rubén Bravo, Núria Calsapeu, Xavier Claret, Santi Clavell, Pol Codina, Margarita Feixas, Àngels Forts, Victoria Ibars, Mia Llauder, Pilar Narbón, Montse Pons, Marc Prat, Mia Puig, Paloma Rodriguez, Ma.Àngels Roig, Marc Sala, Jorge Sarraute, Joan Serra, Sandro Soriano, Lídia Tur i germans, Ingrid Ventura i el Grup de Fotografia d'Argentona

Us animem, doncs, a fer propaganda de l'exposició, a compartir la iniciativa amb tots els vostres amics i coneguts i a animar-los a comprar art, que és una de les millors maneres de demostrar l'afecte a les persones estimades.

I no us perdeu la inauguració, el proper dissabte 5 de desembre a les 19'30h, a la nostra Sala d'exposicions del Casal, encara que coincideixi en dia i hora -quina casualitat!- amb la d'Argentona.