dijous, 16 de setembre del 2010

LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2010

Aquest vespre s'ha inaugurat a l'Ateneu de Caixa Laietana la Mostra que ens dóna nom, i que és també l'origen de la nostra raó de ser. L'Exposició Col·lectiva que, per tradició, ja s'anomena "La Sant Lluc".

A la inauguració hi han assistit, a més de l'Alcalde, Sr. Joan Antoni Baron, quatre regidors de l'Ajuntament i el director del Museu.

Ha obert l'acte, com a anfitrió, el Sr. Ricard Navarro, cap de l'Obra Social de Caixa Laietana, que després d'unes breus paraules de benvinguda ha cedit el torn d'intervencions al president de l'Associació, Sr. Antoni Luis.

Cap al final del seu parlament, Antoni Luis ha aixecat una ovació del públic en demanar un aplaudiment pel centenari de l'artista homenatjada, Emília de Torres.

Més entranyable ha sigut el record per Francesc Bas, l'homenatjat In Memoriam d'enguany, per la petja humana i artística que ha deixat en tots nosaltres.

Com ja és tradicional, durant la inauguració es donen a conèixer els noms dels joves seleccionats pel jurat (l'obra dels quals s'exposa destacada a la Sala), als qui es crida i se'ls dona un diploma acreditatiu.

En aquesta ocasió els seleccionats són tres: Núria Calsapeu Culubret, Ricardo Parabere Bresso i Marc Sala Audet, als qui felicitem sincerament a l'espera de poder organitzar la seva exposició col·lectiva promocional per la primavera vinent.
Ha tancat l'ordre d'intervencions l'Alcalde, Sr. Baron, que ha aprofitat l'avinentesa per anunciar les activitats artístiques municipals previstes properament, i ha acabat emplaçant els assistents a tornar el setembre vinent a celebrar una altra Sant Lluc.

Podeu veure les imatges de les 90 obres seleccionades clicant en el següent enllaç:


També estan disponibles des de l'apartat corresponent a la plana web