dimarts, 29 de març del 2011

PER SANT JORDI, PUNTS DE LLIBRE

Com ja va sent costum els darrers anys, celebrem la Festa del Llibre, per Sant Jordi, amb una exposició col·lectiva de "Punts de Llibre d'autor". I com ja varem fer també l'any passat, la fem en col·laboració amb CAPGRÒS, organitzant dues mostres simultànies.

La de l'Espai Capgròs s'inaugura el dijous 31 de març, a les 19:30h, i es podrà veure fins el  27 d'abril. La de la nostra Sala al Casal s'inaugura el dissabte 2 d'abril i es clausurarà el 25 del mateix mes.

Per tal de conferir unes carecterístiques pròpies i diferenciades a cada mostra, i tenint en compte els espais disponibles, la de l'Espai Capgròs és oberta a tots els artistes que hi han volgut participar (una cinquantena llarga), però poden fer-ho només amb un punt cada un. El tema és obligatori: la rosa, que permet poder fer un obsequi de Sant Jordi ben original, i dels que no es marceixen, a la persona estimada.

L'exposició de la nostra Sala, en canvi, està limitada només als socis, però en contrapartida poden fer-ho amb tres obres cada participant, i el tema és lliure.
Evidentment també estaran a la venda, encara que no substitueixin la rosa, però poden ser-ne el complement perfecte. Es pot demanar un millor maridatge?