dijous, 13 de desembre del 2012

EL TALLER DE GRAVAT


Sense saber de moment més notícies que les que rebem del Butlletí de Notícies de l'Ajuntament, ens plau enormement reproduir el text de la convocatòria que s'ha fet avui de la represa dels cursos del Taller de Gravat:



L’Ajuntament ofereix nous cursos del taller de Gravat


L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) inicia les matriculacions del Taller Municipal de Gravat conduït per Jordi Rosés i Pilar Lloret. Amb una oferta de dos nivells, els cursos ofereixen d’una banda la possibilitat de conèixer el món del gravat i, de l’altra, ampliar l’aprenentatge de les diverses possibilitats del gravat calcogràfic.

El curs de nivell 1 ofereix a les persones que es vulguin iniciar en el món del gravat els coneixements del gravat calcogràfic i la xilografia com a mitjà contemporani d’expressió plàstica. Amb aquest curs s’ofereix una nova visió del gravat a partir del coneixement de diferents tècniques, així com proporcionar una base sòlida sobre els principis de l’estampació del gravat calcogràfic. El curs va del 21 de gener al 15 de maig amb 60 hores lectives i classes dilluns i dimecres de 18 a 20 h.

El curs de nivell 3 va adreçat als ja iniciats en la matèria i els professors oferiran un suport personalitzat als alumnes en la realització de la seva obra. L’objectiu d’aquest taller és desenvolupar i aprofundir els coneixements obtinguts en els cursos precedents, propiciant la creació pròpia mitjançant la realització d’un projecte personal i una proposta en comú (una carpeta de gravats, un llibre de bibliòfil, una edició, etc). Serà del 19 de gener a l’11 de maig i es faran 60 hores lectives els dissabtes de 10 a 14 h.

Les matriculacions per als dos cursos es poden fer fins a l’11 de gener a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9) adjuntant fotocòpia del DNI i fotocòpia del número de compte, full d’inscripció i el full d’autorització bancària. Les places són limitades. El cost dels cursos és de 270 €.

Pilar Lloret i Jordi Rosés són professionals del gravat des de l’any 1983 i han dirigit nombrosos cursos en la matèria. Des del 1997 dirigeixen els cursos de l’Ajuntament de Mataró.

Per a més informació podeu trucar a l'IMAC (93758236)