diumenge, 2 de desembre del 2012

PREMI DE LLAVANERES

A començaments d'agost publicàvem la convocatòria del I Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres 2012, que ens facilitava el seu director en aquests termes: 

Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, i recuperant part de la nostra tradició cultural, fem pública la convocatòria del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. (...)
Sant Andreu de Llavaneres, en els anys 50, ja comptava amb un concurs de pintura. Pensem que val la pena tornar a apostar de nou per aquest acte cultural, i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació.
Un jurat independent seleccionarà tres obres finalistes. Els autors podran exposar en una col∙lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu. L’artista guanyador tindrà el dret a una exposició individual el 2014.


El veredicte es va fer públic el dissabte dia 1 de desembre a "Can Caralt", i el guanyador ha estat el company Joan Poch, amb l'obra "TAO"realitzada sobre paper amb pintura acrílica i guix de colors.


Felicitem els amics de San Andreu de LLavaneres per la seva Festa Major, el Museu Arxiu per la iniciativa de recuperar la tradició del Premi de Pintura
 i, evidentment, el seu guanyador, Joan Poch, i altres finalistes, entre els que es troba també Marc Sala Audet.