diumenge, 11 d’octubre del 2015

QUART CONCURS DE PINTURA HUMET-SAULA DE CALELLA

El nostre company Jordi Torrent ha estat el guanyador de la quarta edició d'aquest Premi, per l'obra No toquis!

Jordi Torrent

En aquesta edició també han estat seleccionats, que nosaltres en tinguem notícia, els també companys nostres Paqui AvendañoBenet Coll, Emilio JiménezCarme López. Felicitats a tots!


Paqui Avendaño
L'obra de Benet Coll
Emilio Jiménez
Carme López
El concurs de Pintura Humet-Saula és una forma de mecenatge que la Sra. Lolín Saula ha sabut trobar, acollint i integrant les tres obres guanyadores dins la seva col·lecció de pintura i escultura, iniciada pel seu marit el senyor Miquel Humet, i que ella ha potenciat amb obres d’art de finals de segle fins els nostres dies. 
El treball de tants pintors que han presentat les seves obres en aquest Quart concurs de Pintura Humet-Saula 2015 és la millor prova de la importància que encara te l’ofici de mecenes. 
La voluntat principal del concurs és la d'encoratjar els artistes de totes les edats a mostrar el que es fa avui. El rigor del jurat i el respecte per a tots els artistes fa que la feina de selecció i valoració de les obres sigui una tasca d’allò més difícil. Moltes gràcies a tothom qui ha participat!
El passat dissabte 10 d’octubre l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va inaugurarar l’exposició de les obres finalistes, que es podrà visitar, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, fins el 8 de novembre, de dimecres a dissabte de 17.00 a 20.00 h i diumenges i festius d’11.00  a 14.00 h.