diumenge, 18 d’octubre del 2015

LA VISITA COMENTADA

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc a l'Ateneu de la Fundació Iluro l'anunciada visita comentada a la Col·lectiva Sant Lluc 2015, a càrrec de tots aquells artistes participants a la mateixa que han volgut explicar als companys la seva obra seleccionada.

Aspecte de la visita

En total hi han participat 25 artistes, exactament la tercera part dels 75 que hi tenen obra penjada -xifra important que supera la d'anys anteriors-, i que serveix perquè ens coneguem una mica millor entre tots: els veterans per conèixer les incorporacions més recents, i aquestes per anar coneixent també  
els més veterans de l'Associació. 


Intervenció de l'artista convidat

I també, naturalment, per conèixer de primera mà nous punts de vista, noves tècniques, altres maneres de fer, diferents solucions als problemes que, en definitiva, són els de tots. I per valorar millor algunes obres de les que, en una visita ràpida, se'ns poden escapar molts detalls i intencions.


Presentació a càrrec de Daniel Llin i Antoni Luis

Ha presentat la visita el company Daniel Llin, com ja és habitual, i tot seguit s'ha iniciat la visita començant, com sempre també, per l'artista convidat, l'escultor Yago Vilamanyà.

L'escultor convidat Yago Volamanyà explica la seva obra

Després s'ha anat fent tot el circuït a l'exposició, detenint-nos davant d'aquelles obres l'autor de les quals estava a la sala i es prestava a fer l'explicació. A aquestes corresponen les imatges següents, per ordre d'intervenció.


Susana Baldís
Margarida March
Isabel Ruiz
Isabel Sabé 
Imma Merino 
Joan Parés, "Parés de Mataró"
Mary Heredia
Enric Punsola
Cristina Villa
Valentina Sánchez 
Mariano Cabellos 
L'artista homenatjat, Salvador Castellà, representat per Carme Rovira 
Joan Serrat
Daniel Llin 
Maria Oms 
Baldrich Bonjan 
Joaquim Ciutad-Viu
Antoni Luis 
Eduard López de Haro 
Antoni Calafell
Carme López 
Blanca Costales
Antoni Pérez
Miquel Ortega 

La visita ha acabat amb el president de l'Associació, Antoni Luis, agraint l'amabilitat dels artistes, la presència de tots els assistents i felicitant tothom perquè avui, 18 d'octubre, és la festivitat de Sant Lluc, el nostre patró.

Visca Sant Lluc!

Properament es podran veure a l'apartat corresponent del Web de l'Associació més imatges d'aquesta visita comentada. Ja avisarem quan estiguin disponibles.