dissabte, 20 d’octubre del 2012

CONFERÈNCIA SOBRE L'ESMALT AL FOC


Diumenge 21 d'octubre, a les 11:30h., a Ca l'Arenas
Vols descobrir la tècnica de l’esmalt al foc?
Conferència pràctica amb demostracions sobre la tècnica de l’esmalt
A càrrec de Margarida March



Ca l'Arenas ofereix una conferència pràctica sobre l'esmalt al foc a càrrec de Margarida March. Actualment podem veure part de la seva obra a la mostra Dues dones i el blau, a Ca l’Arenas, en la qual presenta una col·lecció d’esmalts i de gravats relacionats amb el tema del mar.

Margarida March és diplomada per l’Escola Massana i graduada per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja en l’especialitat d’esmalts sobre metall i en gravat i serigrafia sobre esmalts. Té la Carta de Mestre Artesana que atorga la Generalitat. Ha dedicat la major part de la seva trajectòria artística a la tècnica de l’esmalt al foc sobre metall, aplicant-la també al camp de la joiera. En els darrers anys, la seva inquietud i voluntat d’experimentació l’han portat a treballar en el món del gravat. La seva obra ha estat exposada en nombroses mostres individuals i col·lectives, tant al nostre país com a l’estranger

(Notícia  publicada en en Butlletí de l'IMAC)


Si no heu vist encara l'exposició de Ca l'Arenas, us recomanem que la visiteu abans d'assistir a la conferència. Us podreu fer càrrec molt millor de la capacitat tècnica i artística de la Margarida, i us fareu una idea prèvia de tot el procés creatiu, des de l'esbós de l'idea original fins a la peça acabada (gravat i esmalt), en un parell de vitrines explicatives de tot aquest procés.


Ella mateixa ho va explicar breument en l'acte d'inauguració de l'exposició.