diumenge, 21 d’octubre del 2012

TARDOR AL PIRINEU - 2 -

Fa just una setmana que érem al Pirineu i, malgrat la pluja del primer dia, el dissabte vàrem poder gaudir d'un temps espectacular en la nostra passejada pel Parc Nacional d'Aigüestortes. 

El guia que ens hi va acompanyar hi va tornar ahir amb un atre grup, i ens ha fet arribar unes quantes imatges que ens han resultat realment sorprenents. Tot i que no els plovia, la pluja de les darreres hores havia provocat un creixement de les aigües que, sincerament, gairebé fa por.

Ens hem entretingut  (qui no té feina el gat pentina) a anar buscant fotos que vàrem fer nosaltres i que corresponen als mateixos llocs, i us les mostrem per parelles, la primera feta durant la nostra visita la setmana passada i la segona feta ahir.

La carretera cap al Llebreta a punt de ser intransitable
La cascada del Sant Esperit pletòrica a la llunyania
La cascada del Sant Esperit
De la cascada cap al Llebreta
La sortida de l'Estany Llebreta
La cua de l'Estany anegada d'aigua
Els prats del costat del Llebreta inundats
Una altra vista des de la cascada
La pista d'accés dels taxis
Esperem que els aiguats no facin massa mal i que, ben al contrari, serveixin per omplir uns pantans en estat llastimós i poder pal·liar la sequera de l'any passat. Potser els caçadors de bolets, els agricultors i els bombers ho agrairan, encara que fastiguegi alguns excursionistes pixapins. Benvingudes siguin les pluges!